Thursday, 21 February 2013

so many

oraitt.. im back. eh ! chop ! before that.. hye and Assalamualaikum... okay.. hari ni aku nak bercerita macam macam cerita.. oleh kerana bermacam macam.. aku akan campur kan semua adunan ini dalam satu mangkuk okay.. boleh kan ? boleh je lah.. tk payah banyak soal.. suka hati aku lah.. aku yang taip bukannya korang.. korang just baca je kay. tak susah pung.. senang je.. okay sorry kalau terkasar sikit.. tk de niat chop ! hee.. :D  





oraitt .. first thing yang aku nak bagitahu ialah about our jersi. kteorang dah decide .. and the result ialah kteorang tukar nme and number pada jersi tu.. nama : F I .. number : 95 .. F is for me.. I is for him.. understand right ? thats good...okay.. aku just nak maklumkan je.. takut nanti korang kata aku tipu lah apa lah. so aku inform awal awal kay.. sorry.. 






okay next is about...kebosanan aku pada petang tadi.. hahaha.. seriously aku sangat sangat sangat lah bosan petang tadi.. soo.. oleh kerana bosan tahap maximum.. aku tk de lah mengsia siakan masa yang ada tu.. aku gunakan lah untuk meng 'edit' gambar. ha ! amacam berbaloi tk masa aku tu.. memang berbaloii... hahaha... okay so.. gambar apa yang aku edit ialah gambar aku lah. tk kan lah nak edit gambar beruk. nanti handsome beruk tu.. korang jugak yang jeles nanti.. hahaha. okay joke.. so gmbar apa yang aku edit.. look down okay.. jeng jeng jeng !!













okay. korang tengok lah sendiri betapa bosan nya aku petang tdi. hee .. eh ! ada lagi lah.. ni SPECIAL punya gambar.. wajib tengok okay.. hahaha..








okay so macam mana ? sweet kan ? kan kan kan... hahaha.. okay lah.. ini mungkin 1 hadiah dari aku untuk dia.. walaupun aku tahu ianya tk seberapa jika nak dibandingkan dengan apa yang dah dia kasi dekat aku.. huhu... im sorry dear.. hanya ini yang I mampu bagi.. hope you like it.. hee :D  okay lah.. enough for now.. aku agak penat menaip nih.. sorry lah kalau cerita kali ni kurang menarik.. sorry jugak kalau aku ada terkasar bahasa tadi.. tk de niat kay.  i love you alls ! take care ! bye ! see you next time ! mmuuaahh !!








written by Miss Almond :)



















Thursday, 14 February 2013

AINSYAD

hye everyone ! im back ! tadaaa !!! aku kembali untuk menyemakkan lagi blog ni.. hahahaha ..eh ! bukan semak macam cikgu semak buku anak muridnya.. ni menyemak maksud lain.. paham tk nih ? kalau tk paham ,. macam biasa lah.. tanya pakcek google anda itu... hahaha...ya.. macam biasa lah kan.. macam tk kenal je aku ni macam mana .. haha.. well ~ owner kan tk de.. g hostel.. stay in hostel mana dia tahu apa yang aku dah buat pada blog dia nih.. shhhhh... korang semua simpan rhsia ni tau.. ingat ! RAHSIA.... hahaha... okay fine. aku dah merepek.. peace ! :D



oraitt everyone ! semua tengok atas.. look at the tittle.. paham tk apa tu.. ha ! meh nak tolong ejakan.. tapi korg kena follow aku tau sebut this word.. okay.. 1, 2, 3... A I N S Y A D ... AINSYAD ! yey ! pandai anak anak murid cikgu ni.. hahaha.. okay lah.. korg mesti heran kan.. nama sapa lah yang bertakhta dekat atas tu.. over gila kan.. huh ! eh ! relaks lah. jangan serang macam tu.. tk baik untuk kesihatan tau..




begini ceritanya.. nama itu adalah hasil gabungan nama aku dan this owner... AIN is me.. SYAD adalah this owner... okay. dah paham kan? apa ? tk paham.. okay korang mesti pelik an kenapa AIN ? ya. memang korang kenal aku dengan nama FAFA.. tapi nama ni lagi special tau.. hanya orang orang tertentu je yang boleh panggil.. iaitu my family dan dia. hee.. dah paham ? okay good !




oraitt.. nama ini adalah hasil ciptaan aku sendiri.. *blingbling muka bajet sikit... hahaha.. okay.. tapi memang aku yang reka.. nak tahu sebab apa.. ini adalah kerana.. dia nak hadiahkan aku jersi.. double wow !  jersi weyh ! kau ada ? huh,,, then dia tanya lah aku nak nama apa.. ak pun pikir punya pikir.. akhirnya ilham datang.. nama itu pun tercipta dalam otak aku yang bernas ni.. bernas kan ?? kan kan kan ,,.,, hahaha .






akhirnya.. dia pun bersetuju dengan cadangan aku itu.. okay ! jersi itu akan diorder .. tunggu je jersi tu sampai depan rumah.. hee,,, ha ! jersi itu warna hijau yang hightlight uh.. pergghh !! sebatu boleh nampak kot.. hahaha.. well~ memang nak bagi org nampak pun.. hahaha.. lagi 1 , lupa nak bagitahu.. jersi tu just not for me okay.. untuk dia juga.. kira nya kami pakai jersi COUPLE gitu.. wah!  sweet kan ? kan kan kan... jangan nak jelly jelly ye you alls .. nak g lah buat sendiri,, hee.. :D





okay lah. sampai di sini saja lah ye.. aku nih rajin sangat tulis dekat blog ni. tk tahu lah kenapa.. padahal blog sendiri ada tk nak pula tulis.. ayoyoyooo... sabar je lah ye.kalau lah korg dapat awek yang macam aku.. korang banyak banyak kan bawa bersabar ye.. hehe.. to owner .. sorry ye..  insyaAllah lepas ni tk buat dah.. tapi tk janji lah . hahaha.. okay okay.. hope you all like it okay ! bye ! see you next time.. muuahh !!





AINSYAD <3

 written by miss almond..