Saturday, 5 January 2013

BEAUTIFUL GIRL ~


ASSALAMUALAIKUM...
hai.. kenal kita tk ? kita bukan pemilik blog ini. memang la tk kenal kan.. tapi kita ni,tolong mencantik kan blog ni je.. tapi macam sama je rupanya.. tk cantik pun.. sorry pemiliknya.. hehe..

okay . back to basic. kita tulis ni pun sebab pemiliknya yang suruh ye.. *opss!jangan marah ya.. hehe Okay. let me introduce myself..
 
nama : nur farahin
nama sandaran : fafa
asal : Penang (stay in perak)
in relationship with this owner
 
itulah serba sedikit.. tk boleh banyak banyak..yang itu hanya dia saja yang tahu.. okay so.. mesti nak tengok my pic right ? haha,, perasan la pulak. okay .biar lah.. i nak tunjuk jugak,, kejap ye..alamak ! sorry to say la..ada eror sikit lah.. i tk boleh nak letak my pic.. tk pe la.. lain kali I letak kay,, sorry..



lupakan tentang gambar I yang cantik itu.. haha.. angkat bakul sendiri kejap.. hehe..I nak story sikit tentang macam mana kami boleh kenal.. ha! excitednya!! semua orang mesti ada permulaannya kan..


beginilah kisah..*tone syair tau.. haha.. okay.. kteorg jumpa ketika di SMAP KAJANG..buat apa lah g sekolah tu kan.. helo!kteorg nh hebat.. wakil sekolah.. lawan peringkat KEBANGSAAN .. fuyoohh !! haha.. bajet bajet je..okay then.. nak dijadikan cerita.. I baru je lepas frust with my ex.. ye la.. kalau dah frust pandang kiri , muka dia,, pandang kanan , muka dia juga.. jadi menyampah pun ada kan.. then entah macam mana la. mata nih terfocus pada owner ni,, *blingbling



akhirnya..dari mata turun ke hati.. haha,, kalau naktahu,, boleh pulak owner nih jual mahal,,amboii,, ingat I ni murah sangat ke..haha..okay joke..yang lawak nya.. sepanjang diSMAP KAJANG.. tk sekali pun I tegur dia.. ye lah.. I ni pemalu orangnya,, haha..*mungkinLa  so memang macam tu je la..' menjeling menjeling ku bertentang..mata kita sama memandang' *ni lagu ek.. haha. tk de kna mngena pun



sambungannya lagi.. kteorang dapat lawan OLYMPIC ! DOUBLE WOW !! haha.. tapi last last. kami kalah ,, waktu yang serentak. yang lawaknya.. I siap letak bow depan mata dia. boleh pulak dia tk nmpak,, aish! kecik sangat ke kita nih..dia blah macam tu je..sabar je la kan..okay ! esoknya dh nak balik...



tapi tk boleh balik terus.. kena g ambil budak KRS dekat kem pulak.. di sini lah bermulanya kisah.. haha.. well~ my friend minat dengan sorang budak ni.. perempuan la.. so dia mintak la tolong I g mintak nmber fon , nama and FB,, so sebagai balasannya.. dia kenalah g mintak benda yang sama dekat this owner,, haha.. ntah macam mana my friend mintak dekat dy tu.. tanya la owner ni sendiri ye..haha



so.. akhirnya..hahaha*gelak evil  I dapat lah apa yang I nak tu.. ouh muda lagi rupanya budak nih. cakap dlam hati lah.. haha.. then naik lah bus. tnggu apa lagi ,.text lah budak irsyad ni.. TITT ! *fon bunyi.. kononnya lah.. terkejut I. cari enset macam cari anak. then jerit sorang sorang,, "yey ! dia reply!" *excited habis lah.



dan seterusnya.. berhubunglah kami melalui handset..bersambung lagi.. melalui muka buku.. macam biasa lah..at the end , kami terlekat dengan glue gajah pada 1 JULAI 2012.. haha.. paham tk ni ? buat buat paham je lah.. bahasa kiasan kot. senang je.. level rendah punya.. okay then. kekal lah sampai saat ini , detik ini dan hari ini.. :)



 sampai sini saja lah coretan MISS ALMOND.. <3

 
 

love you ! muahh !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


No comments:

Post a Comment